Tämä blogi on ollut olemassa jo oikeastaan 10 vuotta, nyt, uuden elämäntilanteen myötä on ihan pakko alkaa kirjoittamaan asioita. Pitkä suhde on päättynyt, ja olen taas sinkku, 47- vuotiaana. En oikein tiedä, miten asiaan tulisi suhtautua, koska toisaalta tunnen olevani täysin ikäloppu, ja tämän ikäiset lepakot kasvaa jo yleensä sammalta ja kaarnaa ja kaikkea siltä väliltä. Eli toiveet eivät ole korkealla kumppanin löytymiselle, toisaalta en myöskään etsi mitään, joten tilanne on ihan hyvä.

Tällä hetkellä odotan muuttoa kotipaikkakunnalle, 4 kissan kanssa. Viimeiset vuodet ovat olleet haastavia, ja nyt odotan että elämä asettautuisi uomiinsa kaikkien ikävien asioiden jälkeen.

Itsestäni sen verran, että olen horoskoopiltani Leijona, uskon myös kaikkeen yliluonnolliseen, rakastan tähtitaivasta, nuotioita ja satunnaisia juhlia kavereiden kanssa. Melkoinen säätäjä, yleensä kiltti ja empaattinen, temperamenttinen. Kiroilen melkoisesti, ja niin, etten sitä itse huomaa. Osaan kitata ikkunoita, tapetoida, ja niistä myös nautin. 

Ulkona paistaa aurinko, ihanaa iltaa meille kaikille.

4x3-5m-connectable-led-wedding-string-fa